Πολιτική Απορρήτου

Αυτή η πολιτική απορρήτου θα εξηγήσει πώς ο ιστότοπος planet-kefalonia.com (η «Υπηρεσία») χρησιμοποιεί τα προσωπικά δεδομένα που συλλέγουμε από εσάς όταν χρησιμοποιείτε τον ιστότοπό μας. Χρησιμοποιώντας τον ιστότοπο μας, συμφωνείτε με τη συλλογή και τη χρήση πληροφοριών σύμφωνα με αυτήν την πολιτική.

Ποια δεδομένα συλλέγουμε;

Ο ιστότοπός μας συλλέγει τα ακόλουθα δεδομένα:

  • Προσωπικά στοιχεία ταυτοποίησης (Όνομα, διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου)
  • Δεδομένα καταγραφής (διεύθυνση IP, ώρα και ημερομηνία χρήσης της Υπηρεσίας από εσάς, πράκτορας χρήστη με τον οποίο αλληλεπιδράτε με την Υπηρεσία).

Πώς συλλέγουμε τα δεδομένα σας;

Παρέχετε απευθείας στον ιστότοπό μας τα περισσότερα από τα δεδομένα που συλλέγουμε. Συλλέγουμε δεδομένα και επεξεργαζόμαστε δεδομένα όταν:

  • Υποβάλετε οικειοθελώς το όνομα ή/και τη διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου σας μέσω της φόρμας επικοινωνίας μας.
  • Χρησιμοποιείτε τον ιστότοπό μας μέσω του προγράμματος περιήγησής σας.

Πώς θα χρησιμοποιήσουμε τα δεδομένα σας;

Ο ιστότοπος μας συλλέγει τα δεδομένα σας έτσι ώστε να μπορούμε:

  • Να σας απαντήσουμε αν ζητήσατε απάντηση μέσω της φόρμας επικοινωνίας μας.
  • Να παρακολουθήσουμε τις υπηρεσίες του ιστότοπού μας για λόγους ασφαλείας (αρχεία καταγραφής σφαλμάτων, αρχεία καταγραφής πρόσβασης και αρχεία καταγραφής διακομιστή).

Πώς αποθηκεύουμε τα δεδομένα σας;

Ο ιστότοπος μας δεν αποθηκεύει τα στοιχεία επικοινωνίας που υποβάλατε σε κανένα άλλο μέρος εκτός από το e-mail επικοινωνίας μας και θα τα διατηρήσει εκεί μέχρι να επικοινωνήσουμε μαζί σας και όχι περισσότερο.

Ο ιστότοπός μας θα διατηρήσει τα δεδομένα καταγραφής σας για όχι περισσότερο από όσο είναι απαραίτητο για τους σκοπούς που ορίζονται και σύμφωνα με τις νομικές μας υποχρεώσεις. Μόλις λήξει αυτή η χρονική περίοδος, θα διαγράψουμε τα δεδομένα σας.

Ποια είναι τα δικαιώματά σας για την προστασία των δεδομένων;

Ο ιστότοπός μας θα ήθελε να βεβαιωθεί ότι γνωρίζετε πλήρως όλα τα δικαιώματα προστασίας δεδομένων σας. Κάθε χρήστης δικαιούται τα ακόλουθα:

Δικαίωμα πρόσβασης – Έχετε το δικαίωμα να ζητήσετε αντίγραφα των προσωπικών σας δεδομένων.

Το δικαίωμα διόρθωσης – Έχετε το δικαίωμα να ζητήσετε να διορθωθεί οποιαδήποτε πληροφορία πιστεύετε ότι είναι ανακριβής. Έχετε επίσης το δικαίωμα να ζητήσετε να συμπληρώθούν οι πληροφορίες που πιστεύετε ότι είναι ελλιπείς.

Δικαίωμα διαγραφής – Έχετε το δικαίωμα να ζητήσετε να διαγραφούν τα προσωπικά σας δεδομένα, υπό ορισμένες προϋποθέσεις.

Δικαίωμα περιορισμού της επεξεργασίας – Έχετε το δικαίωμα να ζητήσετε να περιοριστεί η επεξεργασία των προσωπικών σας δεδομένων, υπό ορισμένες προϋποθέσεις.

Δικαίωμα εναντίωσης στην επεξεργασία – Έχετε το δικαίωμα να αντιταχθείτε στην επεξεργασία των προσωπικών σας δεδομένων, υπό ορισμένες προϋποθέσεις.

Το δικαίωμα στη φορητότητα των δεδομένων – Έχετε το δικαίωμα να ζητήσετε να μεταφερθούν τα δεδομένα που έχουμε συλλέξει σε άλλον οργανισμό ή απευθείας σε εσάς, υπό ορισμένες προϋποθέσεις.

Εάν υποβάλετε κάποιο αίτημα, έχουμε ένα μήνα για να σας απαντήσουμε. Εάν επιθυμείτε να ασκήσετε οποιοδήποτε από αυτά τα δικαιώματα, επικοινωνήστε μαζί μας.

Πολιτικές απορρήτου άλλων ιστοσελίδων

Ο ιστότοπός μας περιέχει συνδέσμους προς άλλους ιστότοπους. Η πολιτική απορρήτου μας ισχύει μόνο για τον ιστότοπό μας, επομένως εάν κάνετε κλικ σε έναν σύνδεσμο προς έναν άλλο ιστότοπο, εσείς θα πρέπει να διαβάσετε την πολιτική απορρήτου του ιστότοπου αυτού.

Αλλαγές στην πολιτική απορρήτου μας

Ο ιστότοπός μας διατηρεί την πολιτική απορρήτου του υπό τακτική αναθεώρηση και θέτει οποιαδήποτε ενημερώσεις σε αυτήν την ιστοσελίδα. Αυτή η πολιτική απορρήτου ενημερώθηκε τελευταία φορά στις 20 Ιουλίου 2023.

Πώς να επικοινωνήσετε μαζί μας

Εάν έχετε οποιεσδήποτε ερωτήσεις σχετικά με την πολιτική απορρήτου του ιστοτόπου μας, τα δεδομένα που διατηρούμε σε εσάς, ή θέλετε να ασκήσετε ένα από τα δικαιώματα προστασίας δεδομένων σας, μη διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

email επικοινωνίας: vstamatia@protonmail.com